Uutiset

20 maaliskuun 2019

Westwood ottaa askeleen eteenpäin digitalisaatiossa

Westwood lanseeraa uudet kotisivut uusilla digitaalisilla palveluilla. Uudella sivulla voidaan piirtää ja suunnitella ilmaiseksi omat portaat 3D-työkalussa. Samalla otetaan käyttöön uusi Chat-sovellus, jonka avulla voidaan entistä paremmin palvella asiakkaita.

Westwoodin strategia rakentuu asiakaslähtöisyyteen ja laatuun missä ihminen on keskiössä. Uusien kotisivujen lanseeraaminen on osa strategian toteuttamista, jolla halutaan tarjota työkalut, joilla asiakkaat voivat itse suunnitella omat portaat. 3D-työkalussa voidaan valita Westwoodin eri malleista ja testata eri materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja. Tulos on nähtävissä heti interaktiivisessa 3D-näkymässä. Kun oma suosikki on valmiiksi suunniteltu, voi helposti lähettää Westwoodille tarjouspyynnön, johon vastataan niin pian kuin mahdollista.

”Uusien sivujen kehittämisessä ollaan mietitty eri ihmisten eri tarpeita ja pyrkimys on ollut vahvasti siinä, että halutaan vastata näihin eri tarpeisiin. Jotkut haluavat itse suunnitella ja testata eri vaihtoehtoja, jotkut eivät halua miettiä näitä asioita itse, vaan haluavat neuvoja aina portaan mallin valinnasta materiaali- ja pintakäsittelyvalintoihin. Toiset taas tietävät tarkasti mitä haluavat ja haluavat saada vain tarjouksen. Uudet kotisivut vastaavat kaikkien eri tarpeisiin – Rickard Snellman, Westwoodin toimitusjohtaja ja yksi suomalaisista omistajista sanoo.”

”Ihmiset hoitavat entistä enemmän asioita netissä ja älypuhelimen kautta. Me haluamme olla siellä missä ihmiset liikkuvat ja palvella heitä niin hyvin kuin mahdollista. Chat-sovelluksen kautta ihmiset pääsevät juttelemaan porrasasiantuntijoidemme kanssa ja saamaan arvokasta ohjausta ja hyviä neuvoja porrasratkaisuista. Tämä luo lisäarvoa asiakkaillemme, Rickard sanoo ja toivoo, että ihmiset ovat yhteydessä aikaisessa vaiheessa, kun he vasta suunnittelevat rakentamista tai korjaustyötä johon portaat ja kaiteet kuuluvat mukaan.”

 

Lisätietoja antaa:

Rickard Snellman, TJ
Puh: +358 (0)40-4866808
rickard.snellman@westwood.fi

 

 

Westwood Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut sisäportaisiin ja kaiteisiin. Historia sai alkunsa 40-luvulla Vesterlundin huonekaluveistämöllä Uusikaarlepyyssä. Siitä asti kuin portaat otettiin mukaan 60-luvulla Westwood on toimittanut lähes 50 00 porrasta Uusikaarlepyyn tehtaalta Pohjanmaalla. Pitkä kokemus, halu uudistua ja kuunnella asiakkaita tekee Westwoodista johtavan ja luotettavan porrastoimittajan Suomessa.
Westwood kuuluu tänään pohjoismaiseen porraskonserniin ja pääomistaja on Ruotsista. Samalla ollaan vahvasti juuruttu Suomen Pohjanmaalle missä operatiivinen johto suomessa on myös omistajia yhtiössä.
www.westwood.fi Puh: 06-7817100 Työmiehenkatu 1-3, 66900 Uusikaarlepyy

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi