Uutiset

24 toukokuun 2019

Onnistuneen yhteistyön tuloksena täysin uusi porras!

 

Sandra kyseli tarjousta uudesta portaasta Westwoodilta – lopputuloksena uusi tuote ja Sandralle nimikkoportaat

”Se on täydellinen!” – sanoo bloggaaja Sandra Sund uudesta portaastaan

Westwoodin strategian pohjana on asiakaslähtöisyys. Asiakkaiden toiveiden kuuntelemisen lisäksi seuraamme myös tarkasti niin talonrakennuksen kuin sisustamisen trendejä. Asiakkaiden toiveita toteutettaessa on tärkeä voida tarjota asiantuntemusta molemmilta osa-alueilta. Porras on kuitenkin kodin kaikkein käytetyin huonekalu ja muodostaa itsessään suuren sisustuselementin.

Kun Sandra otti yhteyttä Westwoodiin, huomasimme, että juuri sellaista porrasta, jonka hän halusi ei löytynyt valikoimastamme. Olimme jo aikaisemmin todenneet, että olisi tarvetta kehittää juuri sen tyylinen oma tuote, mikä johti siihen, että yhdessä Sandran kanssa kehitimme hänelle täysin uuden portaan, Westwoodin toimitusjohtaja Rickard Snellman sanoo ja lisää:

– Työnimenä oli Sandra-porras. Kun sitten piti päättää nimi uudelle porrasmallille, asia oli selvä: portaan nimeksi tulee Sandra!
Sandran itsensä mielestä tuntui tietenkin hyvältä saada oma nimikkoporras. Sen lisäksi että Sandra on kaunis nimi, joka on helppo muistaa, se toimii hyvin myös suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Mutta mitä sellaista Sandra halusi, joka on nyt luonteenomaista uudelle Sandra-portaalle?

– Portaamme sijaitsee täsmälleen kotimme katseenvangitsijana; se on yksi ensimmäisistä asioista, jonka näkee, kun tulee meidän olohuoneeseemme, ja sitä on täysin mahdoton piilottaa. Sen vuoksi minulle on tärkeää, että porras on samaa nykyaikaista tyyliä kuin muu talo. Sen on oltava ilmeeltään mahdollisimman minimalistinen. Halusin portaan, joka tuntuu sopivan keveältä ja ilmavalta ja johon yksityiskohdat todella istuvat. Koska se nousee olohuoneesta suoraan keittiön yläpuolelta yläkertaan, sen tuli olla myös kaunis ja kaikin tavoin huolella mietitty, Sandra kertoo.

– Olimme kuulleet paljon hyvää Westwoodin portaista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Portaan laatu oli meille erittäin tärkeä, ulkonäön lisäksi, ja sen vuoksi valitsimme Westwoodin, hän jatkaa.

Sandra kokee, että yhteistyö Westwoodin kanssa on sujunut hyvin. Kun hän esitti omat hyvin yksityiskohtaiset ideansa, hänellä oli aina tunne, että Westwoodilla todella pyrittiin täyttämään ne niin pitkälle kuin mahdollista. Koko prosessin ajan hän koki, että Westwoodilla oli myönteinen asenne uusien ratkaisujen testaamiseen. Hän oli myös iloinen, että häntä pidetiin jatkuvasti ajan tasalla kehitysprosessin etenemisestä. Jos hänen ideoitaan oli testattu, hän sai aina kuulla, miten ne voitaisiin parhaiten toteuttaa, ja miltä prosessin seuraava vaihe näytti. Kokemus oli positiivinen ja luotettava ensimmäisestä yhteydenotosta aina valmiiksi asennetun lopputuotteen seurantaan saakka.

No, mitä mieltä Sandra on Sandra-portaastaan?

– Olemme erittäin tyytyväisiä! Siitä tuli vielä parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa! Porras on erittäin hyvin tehty ja vakaa ja siinä on juuri se minimalistinen tunne, jota haimme. Näkee myös, että se on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen enkä löydä mitään, jonka näin jälkeenpäin olisin tehnyt toisin. Se on täydellinen!

Sandran mielestä parasta portaassa on laadun ja ulkonäön yhdistelmä. Talonrakennusprojektinsa aikana he törmäsivät monta kertaa tilanteisiin, joissa heillä oli tunne, että he joutuivat tekemään valinnan joko hyvännäköisen tai käytännöllisen ja kestävän välillä.

– Sandra-portaassa olemme todella saaneet molemmat! Se on vakaa ja vankka ja sen päällä on tukeva kävellä, ja se on samalla kotimme sydämessä oleva designelementti, jota kaikki vieraamme ovat ihailleet, hän toteaa lopuksi.

Taustalevyt etupäässä ja reisilankku seuraa tyylikkäästi askelmien linja

Sandran omassa portaassa askelmat on valkolakattu saarni joka sopii hyvin lattiaparkettiin yhteen.

Portaassa ei ole lainkaan tolppia vaan turvalasi on upotettu reisilankuun, eikä sivulla näkyviä kiinnikkeitä.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi