Nyheter

20 mars 2019

Westwood höjer kundupplevelsen med nya digitala tjänster

Westwood lanserar en ny hemsida med nya digitala tjänster för sina kunder. På den nya hemsidan får man kostnadsfritt rita och planera sin egen trappa i 3D. Samtidigt lanseras en ny chatt-funktion för att ännu bättre kunna betjäna och finnas tillgänglig för kunderna.

Westwoods företagsstrategi bygger på kundfokus och kvalitet med människan i centrum. Som ett led i vår kundfokuserade strategi vill vi ge våra kunder möjligheten att själva kunna planera sin egen trappa. I 3D-verktyget får man pröva sig fram bland Westwoods trappmodeller, testa olika material och ytbehandlingar samt genast se resultatet i en interaktiv 3D-vy. När man skapat modellen man vill ha skickar man in offertförfrågan med ett knapptryck. Vi på Westwood återkommer med offert så fort som möjligt.

-På vår nya hemsida har vi fokuserat på att möta de olika behov och önskemål som våra kunder har. En del vill själva noggrant planera och rita sin egen trappa, andra är inte särskilt intresserade av de tekniska detaljerna utan vill hellre ha hjälp med val av trappmodell, material och ytbehandlingsalternativ. Somliga kunder vet exakt vad de vill ha och begär offert direkt. Vår nya hemsida bemöter alla olika behov säger Rickard Snellman, VD och delägare på Westwood.

Eftersom kunderna sköter allt mer av sina ärenden på nätet och via mobilen vill vi finnas till hands där de är. Vi vill betjäna våra kunder så bra som möjligt. Tack vare den nya chattfunktionen kan alla som undrar över något som berör trappor och räcken få värdefull vägledning av våra experter. Vi hoppas att vi genom dessa förändringar kan skapa mervärde för våra kunder.
-Ta gärna kontakt i ett så tidigt skede som möjligt om ni har bygg- eller renoveringsplaner som innefattar trappor och räcken, hälsar Rickard.

 

Mera information:
Rickard Snellman, VD
Tel: +358 (0)40-4866808
rickard.snellman@westwood.fi

 

 

Westwood Ab är ett finländskt företag som specialiserat sig på inomhustrappor och räcken. Historien började med Vesterlunds snickeri i Nykarleby på 40-talet. Allt sedan trätrappor och räcken togs med i sortimentet på 60-talet har det idag levererats närmare 50 000 trappor från fabriken i Österbotten i Nykarleby. En lång erfarenhet som bidragit till stor yrkeskunskap samt en vilja att förnyas och vara lyhörda för kunderna gör Westwood till en pålitlig och ledande leverantör av trapplösningar i Finland.
Westwood hör idag till en nordisk trappkoncern med svenska huvudägare. Samtidigt är man stadigt förankrade i finska Österbotten med operativa ledningen i Finland som delägare i bolaget.
www.westwood.fi Tel: 06-7817100 Arbetaretagen 1-3, 66900 Nykarleby

Arkiv

Vi finns till för dig!

Chatta, ring, maila eller
skicka din förfrågan här.

KontaktuppgifterBegär offert