Premium-porras

Premium –
enemmän kuin toimivuus

Kun etsit pientä lisäilmettä kotiisi tai haluat portaan erottuvan, löydät todennäköisesti unelmaportaasi Westwoodin premium-segmentistä. Portaan halutaan ehkä sulautuvan ympäristöönsä ainutlaatuisella ja hillityllä tavalla tai erottua ja olla katseenvangitsija, josta vieraat puhuvat? Premium-segmentissä käytetään usein metallin, lasin ja jalopuun yhdistelmiä luomaan toimivat ja kauniit portaat.

Westwood on osa pohjoismaiden suurinta porraskonsernia ja se pystyy toimittamaan lähes kaiken, mitä sisäportaisiin on saatavilla. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään unelmiesi portaan!

Kun et halua tehdä kompromisseja

Westwoodin premium-segmentissä et joudu tekemään kompromisseja. Siinä etusijalla ovat niin toimivuus kuin muotoilu.

Modernia, tyylipuhdasta ja minimalistista!

Lasin, metallin ja puun yhdistelmällä voi luoda toimivia ja kauniita porrasratkaisuja, jotka näyttävät keveille ja ilmaville. Ehkä porras keskipalkilla tai askelmia myötäilevät sahalaitaiset reisipuut, enemmän valoa ja avaruutta tuovat lasikaiteet tai metallipinnat?

Hae inspiraatiota kuvistamme ja ota yhteyttä meihin heti, kun sinulla alkaa olla kuva unelmaportaastasi. Me autamme sinua ottamaan askeleen kohti unelmaasi!

Laadukkaat kierreportaat

Kun haluat tai joudut rajoittamaan portaiden tilaa, kierreporras on hyvä vaihtoehto.

Portaat ovat meille sydämen asia

Portaat ovat kodin käytetyin huonekalu ja niillä on usein keskeinen paikka kodin sydämessä. Siksi portaat ovat meille sydämen asia. Sydämemme sykkii kotien sisustamiselle tyylikkäillä ja turvallisilla ratkaisuilla, joiden kautta liikutaan kerroksesta toiseen. Ottakaa yhteyttä meihin hyvissä ajoin, kun suunnittelette uutta kotia. Näin voimme varmistaa, että kodissa on tilaa juuri sellaiselle portaalle, kuin te haluatte.

Löysitkö innostavia ideoita?

Autamme sinua matkalla kohti oman kotisi täydellisiä portaita.