Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

4.6
Rated 4.6 out of 5
Erinomainen70%
Hyvä22%
Keskivertoinen4%
Huono4%
Erittäin Huono0%

 

Erinomaiset portaat

Rated 5 out of 5
6 lokakuun, 2021

Portaat ovat paremmat mitä osattiin toivoa ja asennus vanhojen tilalle hankalaan kuiluun sujui mallikkaasti.

jan Vanhanen

Laadukkaat portaat

Rated 5 out of 5
6 lokakuun, 2021

Hyvät narisemattomat ja mittatarkat portaat. Asennus ei mennyt ihan putkeen kun kosteusprosentti oli liian korkea kun lämmitys/IV ei ollut vielä päällä. Tästä ei ollut tietoa asiakkaalla etukäteen.

Juuso

Portaat parvelle

Rated 5 out of 5
22 toukokuun, 2021

Olen erittäin tyytyväinen portaisiin, niistä tuli todella hienot. Asennus oli ok, siitä ei ihan viittä tähteä tule mutta riittävän hyvä sekin. Koko homma – suunnittelu, toimitusaika ja portaiden laatu on kyllä viiden tähden arvoinen, kiitos!

Jussi

Portaiden arvostelu

Rated 5 out of 5
21 toukokuun, 2021

Tarjouspyynnöstä toimitukseen kaikki sujui erinomaisesti. Portaiden toimitus hoitui luvatussa aikataulussa. Portaiden asennus hoidettiin omatoimisesti ilman mitään ongelmaa. Osien mittatarkkuus oli erinomainen. Kaiken kaikkiaan kiitettävä arvosana tyytyväiseltä asiakkaalta.

Simo Orpana

Portaat Matti Alangon katu 14

Rated 5 out of 5
20 toukokuun, 2021

Työn laatu erinomainen, saumat asettui exaktisti, kokoaminen todella helppo, tyylikkäät, massiiviset, jämäkät portaat erikoisvahvuudella. Ainoa haaste oli paikalleen saattaminen, joka kuitenkin onnistui pienellä aivovoimistelulla ja ketjuvinssillä

Osmo Hiltunen

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä! Siitä tuli vielä parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa! Porras on erittäin hyvin tehty ja vakaa ja siinä on juuri se minimalistinen tunne, jota haimme. Näkee myös, että se on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen enkä löydä mitään, jonka näin jälkeenpäin olisin tehnyt toisin. Se on täydellinen!”

– Sandra S.

 

 

 

 

 

”Den blev superfin! Vi är så nöjda med den!”

– Villa Holtkamp