Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

4.6
Rated 4.6 out of 5
Erinomainen70%
Hyvä22%
Keskivertoinen4%
Huono4%
Erittäin Huono0%

 

Erinomaiset portaat

Rated 5 out of 5
6 lokakuun, 2021

Portaat ovat paremmat mitä osattiin toivoa ja asennus vanhojen tilalle hankalaan kuiluun sujui mallikkaasti.

jan Vanhanen

Palautetta portaista

Rated 4 out of 5
6 lokakuun, 2021

Portaat ovat hienot ja siististi asennettu. Miinusta tulee vain siitä, että aikataulut eivät pitäneet yhtään ja portaat valmistuivat 1,5kk sovitusta. Aikataulujen pitämättömyys viivästytti omia aikatauluja. Voisin kuitenkin suositella teidän portaita, ne ovat laatutyötä.

Markku

Mökin portaat

Rated 4 out of 5
6 lokakuun, 2021

Portaiden materiaalit olivat laadukkaat ja hyvin paikalleen sopivat. Kehityskohteena olisi pyöröpinnat jotka meillä on kaiteissa. Niihin olisi hyvä laittaa toimitukseen mukaan esim. liimaa, jolla ne kiinnitetään, että ne eivät pitäisi ääntä kun portaissa kulkee.

Matti Tervamäki

Laadukkaat portaat

Rated 5 out of 5
6 lokakuun, 2021

Hyvät narisemattomat ja mittatarkat portaat. Asennus ei mennyt ihan putkeen kun kosteusprosentti oli liian korkea kun lämmitys/IV ei ollut vielä päällä. Tästä ei ollut tietoa asiakkaalla etukäteen.

Juuso

Portaat parvelle

Rated 5 out of 5
22 toukokuun, 2021

Olen erittäin tyytyväinen portaisiin, niistä tuli todella hienot. Asennus oli ok, siitä ei ihan viittä tähteä tule mutta riittävän hyvä sekin. Koko homma – suunnittelu, toimitusaika ja portaiden laatu on kyllä viiden tähden arvoinen, kiitos!

Jussi

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä! Siitä tuli vielä parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa! Porras on erittäin hyvin tehty ja vakaa ja siinä on juuri se minimalistinen tunne, jota haimme. Näkee myös, että se on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen enkä löydä mitään, jonka näin jälkeenpäin olisin tehnyt toisin. Se on täydellinen!”

– Sandra S.

 

 

 

 

 

”Den blev superfin! Vi är så nöjda med den!”

– Villa Holtkamp