Uutiset

9 lokakuun 2020

Westwood laajentaa ja ostaa Jussi-Portaan liiketoiminnan

 

Pohjoissuomessa toimiva MSJ Woodin porrasliiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupan myötä Westwood Oy:lle. Kauppaan kuuluu Jussi-Portaat ja Woodern tuotenimet.

MSJ-Wood keskittyy nykyiseen ydinliiketoimintaan joka on puuelementtien valmistus Luohuan tehtaalla.

”Olemme iloisia siitä, että Westwoodista löytyy nyt hyvä jatkajaa joka voi jatkossakin toimittaa korkealaatuisia porrastuotteita ja palvella porrasasiakkaitamme sekä kuluttaja että rakennusliikepuolella” sanoo Mikko Karhumaa, MSJ-Woodin toimitusjohtaja.

Westwood on kokenut toimija porras-alalla jonka pääkonttori ja tuotanto on Uusikaarlepyyssä Pohjanmaalla. ”Yrityskauppa sopii hyvin Westwoodin kasvustrategiaan ja olemme iloisia saamastamme lisävolyymeistä”, sanoo Westwoodin toimitusjohtaja Rickard Snellman.

Westwood Oy on yksi Suomen johtavista toimittajista, joka on toimittanut lähemmäs 50 000 porrasta Uusikaarlepyyn tehtaalta Pohjanmaalta yli 50 vuoden historian aikana. Westwood kuuluu tänään pohjoismaiseen suurimpaan porraskonserniin ja on nykyään merkittävä porrasratkaisujen toimittaja, jonka valikoimassa on Westwoodin vakioportaiden lisäksi Premium luokan portaita myös terärungolla.

Lisätietoa:        Oy Westwood, Rickard Snellman, TJ: 040-4866808

                             rickard.snellman@westwood.fi

                            

MSJ Wood Oy, Mikko Karhumaa, TJ: 0400-687784

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi