Taito, kokemus
ja asiakaslähtöisyys

Pohjalaiset käsityöläiset ovat toimittaneet lähes 50 000 porrasta Uudenkaarlepyyn tehtaalta Westwoodin yli 50-vuotisen historian aikana.

Tämä tekee Westwoodista sekä luotettavan kumppanin että puuportaiden ja kaiteiden erityisosaajan.

Asiakkaitamme ovat niin unelmakotiaan toteuttavat perheet kuin korkeaa laatua ja kapasiteettia suurille toimitusmäärille määräaikaan vaativat suuret talonvalmistajat ja rakennusfirmat.

Kuulutpa mihin tahansa asiakasryhmään, ottamalla yhteyttä Westwoodiin saat aina hyvää palvelua.

Asiakaslähtöisyys ja tyytyväinen henkilökunta ovat asiat, joihin Westwoodin strategia rakentuu ja olemme kehittäneet toimintaamme vastataksemme kaikkien asiakasryhmiemme erilaisiin tarpeisiin.

Westwood on tänä päivänä maineikkaan, juuriltaan pohjalaisen porrasvalmistajan lisäksi myös osa vahvaa pohjoismaista porraskonsernia, jossa kuulumme operatiiviseen johtoon suomalaisina osakkaina.

Se antaa meille hyvän pohjan kehittää ja toteuttaa strategiaamme, jossa koko henkilökunta tekee jatkuvasti työtä oman kehityksen sekä yhteisen kasvun eteen. Tyytyväinen henkilökunta generoi tyytyväisiä asiakkaita!

Portaat ovat kodin käytetyin huonekalu ja niillä on usein keskeinen paikka kodin sydämessä. Siksi portaat ovat meille sydämen asia ja sydämemme sykkii pohjoismaisten kotien sisustamiselle kauniilla ja turvallisilla porrasratkaisuilla ja kaiteilla.

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi