Yrityskaupan myötä Jussi-Portaan liiketoiminta on siirtynyt Westwood Oy:lle.

Voitte lukea yrityskaupasta täältä:

https://westwood.fi/2020/10/09/westwood-laajentaa-ja-ostaa-jussi-portaan-liiketoiminnan/

Westwood Oy on yksi Suomen johtavista porrastoimittajista, ja sen tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Pohjanmaalla. Westwood kuuluu tänä päivänä suurimpaan pohjoismaiseen porraskonserniin ja on nykyään merkittävä porrasratkaisujen toimittaja, jonka valikoimassa on Westwoodin vakioportaiden lisäksi Premium-luokan portaita myös teräsrungolla.

Puuportaat käsityönä

Puuportaat tuovat tilaan lämpöä. Luonnollinen ja kestävä puu on ekologinen materiaali, josta pystyy valmistamaan sekä moderniin että perinteiseen kotiin laadukkaat portaat. Jussi- ja Woodern-portaat onkin tehty puusta ammattitaitoisesti ja varmasti. Kaikki porrasmallit valmistetaan Pohjois-Pohjanmaalla Louhualla sijaitsevassa tehtaassa ja toimitetaan koko Suomen alueelle sekä ulkomaille.

Puu ja metalli toimivat yhdessä loistavasti. Portaat näyttävät kevyiltä ja kauniilta.

Puu on hyvin monipuolinen. Sen käsittelytavalla voidaan vaikuttaa hyvin paljon portaiden lopulliseen ilmeeseen. Portaikon tyyliin voi vaikuttaa myös kaidemateriaaleilla ja lisävarusteilla. Esimerkiksi lasikaiteet tekevät portaikosta valoisan ja ilmavan.

Oikein tehdyt ja käsitellyt puuportaat on helppo puhdistaa. Lika ei tartu helposti sileään puupintaan, ja toisaalta tarttunut lika irtoaa kätevästi. Yleisesti ottaen sisäportaat eivät vaadi paljon huoltoa. Kannattaa muistaa, että vahatut tai öljytyt portaat tulee käsitellä uudelleen muutaman vuoden välein. Näin pinta pysyy sopivan kovana eikä lika pääse pinttymään.

 

Valitse puuportaat näillä vinkeillä!

Portaiden hankinta kannattaa aloittaa porrasmallin valinnalla. Tilan koko vaikuttaa oleellisesti siihen, millainen porrasmalli on järkevä. Jos tilaa on käytössä riittävästi, suorat portaat ovat oiva valinta. Pienempään tilaan sopivat yleensä joko U-portaat ja L-portaat. Kannattaa muistaa, että on olemassa portaita koskevia rakennusmääräyksiä, jotka vaikuttavat siihen, millaiset kyseessä olevan tilan portaiden tulee olla. Jos et ole varma näistä määräyksistä, kysy meiltä apua.

 

Aloita tarkastelemalla tilaa, johon portaat tulevat. Ideoi!

 • Ota mittanauha ja tarkista, minkä kokoiset portaat tilaan mahtuvat.
 • Valitse porrasmalli.
  • Jo tässä vaiheessa voit pyytää apua portaiden suunnitteluun: Ota yhteyttä!
 • Mieti, mitä lisävarusteita portaisiin tulee.
  • Ovatko kaiteet puusta, metallista vai lasista?
  • Tuleeko lapsiportti, liukuesteet ja valaistusta?

 

Kun idea on mielessäsi, ota yhteyttä portaiden valmistajaan!

Puuportaat

Suorat puuportaat sopivat avaraan, moderniin tilaan.

 

Me autamme näin:

 1. Autamme sinua portaiden suunnittelussa, mutta jos sinulla on jo suunnitelma valmiina, myyntiedustajamme tekee tarjouksen, mittakuvat ja pyöriteltävän 3D-kuvan portaista.
 2. Tarjouksen jälkeen puuportaat voidaan vielä muokata niin, että niistä tulee varmasti täydelliset.
 3. Hyväksytyn suunnitelman jälkeen tehdään vielä tarkistusmittaus. Sitten portaat tilataan tehtaaltamme.
 4. Portaat valmistetaan moderneissa tuotantotiloissamme Luohualla.
 5. Portaat lähetetään kohteeseen, suoraan kotiovellesi, jolloin ne ovat valmiina asennettaviksi. Halutessasi myös me voimme asentaa portaat käyttövalmiiksi.

Mitä puuportaat maksavat? Jos sinua mietityttää portaiden hinta, kysy meiltä siitä! Lopulliseen hintaan vaikuttavat muun muassa porrasmalli, askelmien määrä, lisävarusteet, kaidemateriaalit ja asennuksen tarve.

Puuportaat ovat lähellä sydäntämme. Valmistamme kaikki portaat käsityönä, ja niillä on aina oma erityinen henkensä. Jokainen koti on erilainen, siksi mekin mukaudumme ja joustamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

Jätä tarjouspyyntö!

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi