Kunskap, erfarenhet
och kundfokus

Närmare 50 000 trappor har levererats från fabriken i Nykarleby av österbottniska hantverkare under Westwoods mer än 50-åriga historia.

Det här gör Westwood till en pålitlig partner och specialist på trätrappor och räcken.

Bland våra kunder finns allt från familjer som förverkligar sina drömhem till stora hustillverkare och byggfirmor som kräver hög kvalitet och kapacitet för stora leveransmängder inom utsatt tid.

Oberoende vilket kundsegment du tillhör får du alltid en bra betjäning när du kontaktar Westwood.

Kundfokus och nöjd personal är det som Westwoods strategi bygger på och vi har byggt upp vår verksamhet för att kunna svara mot de olika behov våra kundgrupper har.

Westwood är idag, förutom en ansedd trapptillverkare i Finland med rötter i Österbotten, även en del av en stark nordisk trappkoncern där vi deltar i den operativa ledningen som finska delägare.

Det här ger oss en god grund att bygga på och förverkliga vår strategi, där hela personalen arbetar för att ständigt utvecklas och gemensamt trappa uppåt. En nöjd personal genererar nöjda kunder!

Trappan är hemmets mest använda möbel och den har ofta en central plats i hjärtat av hemmet. Därför är trappan en hjärtesak för oss och vårt hjärta klappar för att inreda nordiska hem med snygga och säkra trapplösningar och räcken.

Vi finns till för dig!

Chatta, ring, maila eller
skicka din förfrågan här.

KontaktuppgifterBegär offert