Yrityskaupan myötä Jussi-Portaan liiketoiminta on siirtynyt Westwood Oy:lle.

Voitte lukea yrityskaupasta täältä:

https://westwood.fi/2020/10/09/westwood-laajentaa-ja-ostaa-jussi-portaan-liiketoiminnan/

Westwood Oy on yksi Suomen johtavista porrastoimittajista, ja sen tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Pohjanmaalla. Westwood kuuluu tänä päivänä suurimpaan pohjoismaiseen porraskonserniin ja on nykyään merkittävä porrasratkaisujen toimittaja, jonka valikoimassa on Westwoodin vakioportaiden lisäksi Premium-luokan portaita myös teräsrungolla.

Puuportaat sinun tyylilläsi

Jussi-puuportaat tuovat luonnon tunnun kotiisi. Valittavana on perinteisiä ja moderneja malleja, sekä tummia ja vaaleita pintoja. Portaat eivät ole vain askelmia kulkuun, vaan ne ovat myös pala sisustusta jotka luovat kotisi tunnelmaa.

JUSSI-Porrasvalikoimamme sisältää:

  • Suorat parviportaat
  • Suorat taloportaat
  • L-taloportaat
  • U-taloportaat
  • Asiakaskohtaiset erikoisportaat

 

Mökki- ja parviportaat

Jussi mökkiporras Parviportaat

Jussi-puuporras on vaivaton tapa tehdä portaikko mökille, kotiin tai vaikkapa aittaan. Jussi-puuporras on erittäin helppo asentaa. Valitset vain kaltevuuden, korkeuden ja kiinnität. Askelmat kiinnittyvät piilokiinnityksellä ja lopputulos on siisti ja kestävä. Niin yksinkertaista se on.

Parviportaat tehdään valmiiksi oikeaan kokoon ja mittoihin, jos kulma/kaltevuus ei ole tiedossa portaat voidaan myös toimittaa säädettävänä mallina.

Pyydä tarjous parviportaista »

 

Taloportaat

Jussi omakotitaloporras
Laatuportaat kestävät vaativankin katseen ja käytön. Luo kanssamme portaat juuri sinun tyyliisi. Kauniit, toimivat, mukavat ja turvalliset. Suunnittelun lähtökohtana on tilasi tarpeet, kotisi tyyli sekä haluamasi pinnat.

Pyydä tarjous taloportaista »

 

Ominaisuudet

Pintakäsittely toiveen mukaan. Sävytämme askelmat usein asiakkaan mallikappaleesta lattian sävyyn.  Teemme petsit ja maalit myös värikoodista esim. Tikkurilan värikartat.

Keskitetty pinnakaide pinnavaihtoehdot: pyöreä 12″ metallipinna, pyöreä 23″puupinna ja kantikas 28×28 puupinna sekä myös sorvatut pinnat.

cropped-cropped-1-DSC_9685.jpg

Liukuesteura (klikkaa isommaksi)

Kaikkiin portaisiimme on saatavilla liukuesteet turvallisuuden varmistamiseksi. Yleisin käyttämämme liukuestetyyppi on askelman reunan uritus (kuva). Valikoimastamme löytyy tarvittaessa myös liukuestetarroja sekä uritukseen asennettavaa liukuestekumia.

Liukueste urakumilla

 

Jussi – Vakioporrasmalleja

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi