Yrityskaupan myötä Jussi-Portaan liiketoiminta on siirtynyt Westwood Oy:lle.

Voitte lukea yrityskaupasta täältä:

https://westwood.fi/2020/10/09/westwood-laajentaa-ja-ostaa-jussi-portaan-liiketoiminnan/

Westwood Oy on yksi Suomen johtavista porrastoimittajista, ja sen tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Pohjanmaalla. Westwood kuuluu tänä päivänä suurimpaan pohjoismaiseen porraskonserniin ja on nykyään merkittävä porrasratkaisujen toimittaja, jonka valikoimassa on Westwoodin vakioportaiden lisäksi Premium-luokan portaita myös teräsrungolla.

Miellyttävät U-portaat kotiin – pienen tilan ihme

U-portaat ovat erinomainen valinta kompaktiin kotiin. Niiden kuluttama neliömäärä on vähäisin verrattuna muihin porrasmalleihin.

Noin puolet uusista taloista rakennetaan kahteen kerrokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että useimpien rakentajien tulee jo talon suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon portaille sopiva paikka sekä kodin tyyliin sopiva porrasmalli. Nykytrendi on rakentaa koti ilman turhia neliöitä, joten saattaa olla haasteellista sovittaa portaat pieneen tilaan.

Käytännöllisyytensä sekä turvallisuutensa ansiosta U-portaat ovat mainio valinta myös tilavampiinkin koteihin. Woodern valmistaa ne yhteistyössä Jussi-p

rtaiden kanssa. Tilaa tyylikkäät U-portaat, jotka valmistetaan juuri kotisi mittojen sekä tyylin mukaan.

 

Valitse turvalliset U-portaat

Portaissa nouseminen sekä laskeutuminen tulisi onnistua niin, että kulkijan ei tarvitse kiinnittää huomiotaan askelmiin laisinkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että askelmien nousu sekä etenemä olisi sopivassa suhteessa keskenään, mikä tarjoaa kulkijalle helpon ja miellyttävän askelrytmin. U-portaissa tämä nousun ja etenemän suhde on helppo tehdä portaiden käyttäjälle miellyttäväksi.

Helppokulkuisissa portaissa harha-askelia tai kaatumisia sattuu harvemmin kuin vaikeakulkuisissa portaissa. Helppokulkuisetkin portaat voivat olla lapsille tai liikuntarajoitteisille usein haasteellisia. Portaiden turvallisuutta voidaan lisätä tukevilla kaiteilla sekä portaisiin lisättävillä liukuesteillä. Myös turvalliset lapsiportit pitävät portaikon käytön turvallisena niin pienille lapsille kuin lemmikeillekin.

U-portaat kääntyvät 180 astetta, jonka takia askelmat ovat käännöskohdassa levenevät. U-portaiden käännökset voidaan toteuttaa myös niin sanotulla lepotasoportaalla, joka tarjoaa portaissa kulkijalle muutaman askeleen ilman nousua. Tämä lepotasoporras koetaan etenkin lapsiperheissä turvallisimmaksi vaihtoehdoksi, sillä tipahtaessaan lapsi ei putoa portaissa kokomatkaa, vaan tasanne pysäyttää putoamisen.

 

Käytännöllistä tyylikkyyttä

U-portaat tarjoavat miellyttävän siirtymisen eri kerrosten välillä. Pieneenkin tilaan mahtuvat U-portaat voidaan sijoittaa helposti sellaiseen paikkaan, missä ne eivät ole haitaksi muulle kulkemiselle. Usein U-portaiden alle jäävää tilaa voidaan hyödyntää erilaisiin tarkoituksiin. Umpiportaiden alle voidaan sijoittaa esimerkiksi pieni wc tai komero, kun taas avoportaiden alapuoli voidaan ottaa osaksi kodin sisustusta. Usein pienet lapset ottavatkin portaiden aluksen miellyttäväksi leikkitilaksi.

U-portaiden yleisilmeeseen vaikuttavat merkittävästi käytettävät materiaalit. Tässä muutama vinkki siihen:

  • Perinteisten puuportaiden lisäksi portaat voidaan valmistaa tyylikkäästä metallista.
  • Lasiset kaiteet sekä erilaiset kaiderimoitukset tarjoavat myös useita eri variaatioita perinteisten portaiden ulkonäköön.
  • Valittavilla materiaaleilla portaat voidaan joko sulauttaa sisustukseen tai tuoda ne esille näyttäväksi sisustuselementiksi.

Woodernin tarjoamat laadukkaat U-portaat mahdollistavat turvallisen siirtymän eri kerrosten välillä. Käsityönä valmistetut portaat kestävät aikaa sekä katseita, sillä huolella valitut materiaalit ovat kestäviä, ajattomia ja tyylikkäitä. Tarjoamme kotiisi helppoja ja huolettomia askelmia kerroksesta toiseen. Ota yhteyttä!

 

Muita porrasmalleja

Modernit L-portaat ovat miellyttävät ja turvalliset.

L-portaat

Tyylikkäät suorat portaat ovat paras valinta selkeälinjaiseen tilaan.

Suorat portaat

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta