Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

4.6
Rated 4.6 out of 5
Erinomainen70%
Hyvä22%
Keskivertoinen4%
Huono4%
Erittäin Huono0%

 

Portaiden arvostelu

Rated 5 out of 5
21 toukokuun, 2021

Tarjouspyynnöstä toimitukseen kaikki sujui erinomaisesti. Portaiden toimitus hoitui luvatussa aikataulussa. Portaiden asennus hoidettiin omatoimisesti ilman mitään ongelmaa. Osien mittatarkkuus oli erinomainen. Kaiken kaikkiaan kiitettävä arvosana tyytyväiseltä asiakkaalta.

Simo Orpana

Portaat Matti Alangon katu 14

Rated 5 out of 5
20 toukokuun, 2021

Työn laatu erinomainen, saumat asettui exaktisti, kokoaminen todella helppo, tyylikkäät, massiiviset, jämäkät portaat erikoisvahvuudella. Ainoa haaste oli paikalleen saattaminen, joka kuitenkin onnistui pienellä aivovoimistelulla ja ketjuvinssillä

Osmo Hiltunen

Hyvät ja kauniit portaat

Rated 4 out of 5
1 huhtikuun, 2021

Hyvät ja kauniit portaat, asennus on tosin vielä kesken, kun käsijohde jouduttiin vaihtamaan oikean mittaiseen. Eiköhän sekin vielä saada asennettua, kun asentaja kerkeää…

Kai Pirttijärvi

Loistava tuote

Rated 5 out of 5
25 maaliskuun, 2021

Tilasin portaat Westwoodilta. Olemme erittäin tyytyväisä portaisiin. Portaat on mitoiltaan täydelliset, visuaalisesti todella näyttävät!

Aki Rauhala

Saatiin uudet hyvät portaat

Rated 4 out of 5
25 maaliskuun, 2021

Portaista tuli tyylikkään näköiset, juuri sellaiset kuin toivoimme. Asiakaspalvelu pelasi vielä tilauksen jälkeenkin hyvin.

Maiju Lehtelä

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä! Siitä tuli vielä parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa! Porras on erittäin hyvin tehty ja vakaa ja siinä on juuri se minimalistinen tunne, jota haimme. Näkee myös, että se on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen enkä löydä mitään, jonka näin jälkeenpäin olisin tehnyt toisin. Se on täydellinen!”

– Sandra S.

 

 

 

 

 

”Den blev superfin! Vi är så nöjda med den!”

– Villa Holtkamp