Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

4.7
Rated 4.7 out of 5
Erinomainen77%
Hyvä18%
Keskivertoinen5%
Huono0%
Erittäin Huono0%

 

Westwood portaikko / Nummela OKT

Rated 5 out of 5
24 maaliskuun, 2021

Olen ollut erittäin tyytyväinen portaikkooni. Portaikko vastaa täysin mitä suunniteltiin ja ylös ja alas päsee oikein vaivattomasti

Saku Happonen

Portaat omakotitaloon

Rated 5 out of 5
24 maaliskuun, 2021

Ostin Westwoodilta portaat omakotitaloon. Pyysin tarjoukset neljältä eri porrastoimittajalta. Westwood ei ollut edullisin, mutta hinnan lisäksi vaikutti myös portaan malli. Tarjouksen mukana tuli 3D-malli, joka helpotti arvioimaan miltä lopputulos näyttää. Porrastoimituksen mukana tuli kerrostason lasikaiteet.. Portaan malli lasikaiteineen ja metallisena lasikannattimet sopivat hyvin kivitaloon. Asennusvaiheessa portaista jäi puuttumaan muutama karmitulppa sekä pari lasikaiteiden kannattamien välistä kumilevyä. Nämä toimitettiin kuitenkin jälkikäteen pyydettäessä. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Antti Pekkala

Palaute portaista

Rated 5 out of 5
24 maaliskuun, 2021

Portaat olivat oikean kokoiset, näyttävät hyvältä ja vaikuttavat laadukkailta. Asennus onnistui hyvin ja nopeasti. Ei valitettavaa.

Sami Räsänen

Talo Rättö, Lahti

Rated 5 out of 5
23 maaliskuun, 2021

Hienot portaat ja ammattitaitoinen, mukava asentaja. Kiitos!

Sirpa Rättö

Westwood Harmaja portaat

Rated 5 out of 5
23 maaliskuun, 2021

Suunnittelu kaksien portaiden osalta onnistui hyvin ja asennus myös.

K.H.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä! Siitä tuli vielä parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa! Porras on erittäin hyvin tehty ja vakaa ja siinä on juuri se minimalistinen tunne, jota haimme. Näkee myös, että se on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen enkä löydä mitään, jonka näin jälkeenpäin olisin tehnyt toisin. Se on täydellinen!”

– Sandra S.

 

 

 

 

 

”Den blev superfin! Vi är så nöjda med den!”

– Villa Holtkamp