Uutiset

13 elokuun 2021

Kuukauden koejaksosta tuli 37+ vuotta

Kun Kaj Strand tuli armeijasta vuonna –84 ajatus oli että hän kokeile olla kuukauden töissä Westwoodilla, missä hänen isänsä Jarl oli silloin työjohtajana.

Kuukauden koejaksosta on nyt tullut 37 vuotta. Hänen isänsä oli Westwoodilla 30 vuotta, se oli Kaj:n mukaan ikuisuus, mutta nyt hän ajattelee toisin.

Töissä pitää viihtyä

Kaj on tehnyt työtä prosessin alkuvaiheessa koko työuransa. Ensimmäiset vuodet oli sekä höylä- että katkaisulinjalla sekä liimapuulevyjen valmistus. Myös tavaran lastaaminen ja purkaaminen kuului hänelle. Tärkeä tehtävä vielä tänäpäivänä on tavaran vastaanottoa ja laaduntarkastus.

Parasta töissä on, Kajn mukaan, että työtä on joustava, aina tietää mitä tekee ja saa ottaa vastuuta.

Aamusin Kaj on usein ensimmäinen henkilö paikalla jo klo 6:20, vaikka työvuoro alkaa klo 7. “Ehkä se on minun tapani hyvittää ne 10 ensimmäiset vuodet jolloin olin usein myöhässä – hän nauraa”.

”Kahvin juominen ja keskustelu työkavereiden kanssa rauhassa ja hiljaisuudessa on hyvä alku työpäivälle”, sanoo Kaj, joka arvostaa työyhteisöä ja hyvä työilmapiiriä.

 

Vapaa-ajallaan Kaj nauttii mökkeilystä kerätäkseen voimaa ja rentoutuakseen. Hänellä on vaimo ja kaksi aikuista tytärtä.

Tekniikka on edistynyt

Kajn pitkän uran aikana paljon on muuttunut. Suurin muutos hänen mukaansa oli, kun ensimmäiset CNC -koneet tulivat 90 -luvulla. Ennen sitä portaiden valmistus oli pelkkä käsityötä alusta loppuun. Samoihin aikoihin aloitettiin tilata valmiita liimapuulevyjä alihankkijoilta, jotka helpottivat huomattavasti Kajn työtä ja mahdollisti tuotannon laajentamista. Sitä ennen tehtiin liimapuulevyt itse.

Kaj voi ylpeänä suositella Westwoodin tuotteita, koska hän tietää kuinka paljon kokemusta ja tietämystä portaiden valmistuksesta on seinien sisäpuolella.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi