Westwood porras?

Porras on huonekalu, jonka on oltava kaunis katsoa ja turvallinen käyttää vuodesta toiseen.

Westwood porras on tyylipuhdas ja korkealaatuinen. Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi. Olemme vakuuttuneita, että yhdistämällä eri malleja eri materiaaleihin ja pintakäsittelyyn jokainen löytää oman suosikkiportaansa.

Laadun takana on paljon työtä

Laatu tarkoittaa meille tuotteiden hyvän laadun lisäksi myös tyytyväisiä asiakkaita. Monivuotisella kokemuksella, selkeillä rutiineilla ja kehitystyöhön osallistuvalla henkilöstöllä varmistamme Westwoodin hyvän laadun. Käymme myös jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja kehitämme koko ajan tuotteitamme ja palvelujamme yhdessä heidän kanssaan.

Jokainen puinen yksityiskohta kulkee ihmiskäden kautta!

Vaikka Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu ja siellä on useita CNC-koneita, Westwood porras on aina käsityön tulos. Jokainen puinen yksityiskohta kulkee ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Viimeinen laadunvarmistus tehdään samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin.

Asennus

Lopputuotteen laadun ja käyttöiän kannalta suosittelemme että asennus ostetaan meiltä.

Tilaamalla asennus meiltä varmistetaan, että ammattitaitoinen asentaja asentaa portaat oikealla tavalla ja silloin takuu kattaa myös asennuksen.

Asennuksen voi kyllä tehdä itsekin, mutta silloin edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavasta asennuksesta.

Miten tilaan portaat?

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi