Uutiset

8 maaliskuun 2024

Asennuspalvelu, jonka avulla portaiden asentaminen sujuu vaivattomasti

Kauniit ja turvalliset portaat Westwoodilta

Westwood on pitkän historian omaava asennuspalvelu Porrasrakentamisen alalla. Yli 70 vuoden aikana olemme valmistaneet lähes 50 000 porrasta Uudenkaarlepyyn tehtaallamme. Tarjoamme laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja portaita, jotka sopivat täydellisesti asiakkaiden tilaan ja sisustukseen. Westwoodin portaat edustavat pohjalaisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen yhdistelmää, mikä takaa kestävän ja korkealaatuisen lopputuloksen.

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää niin tuotteidemme kuin asiakkaidemme tyytyväisyyden kannalta. Hyvin suunnitellut rutiinit ja ammattitaitoinen henkilöstömme varmistavat Westwoodin korkean laadun. Ymmärrämme myös sen, että asiakkaiden tarpeet ja odotukset muuttuvat ajan myötä, joten käymme jatkuvaa vuoropuhelua heidän kanssaan kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme entistä paremmiksi. Westwoodin tehtaalla portaiden tuotanto on osittain automatisoitu, mutta jokainen porras on silti viimeistelty käsityönä ammattitaitoisten puuseppien toimesta.

Yksilölliset portaat jokaiseen kotiin

Yksi Westwoodin vahvuus on kyky suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä portaita jokaiseen tilaan. Ymmärrämme, että jokainen koti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman eri malleja, materiaaleja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja. Olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen löytää meidän valikoimastamme omat suosikkiportaansa. Voit valita perinteisemmän puumallin, modernin teräsportaan tai vaikkapa yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja luodaksesi uniikin ilmeen. Westwoodin portaat ovat paitsi kauniita katsella, myös turvallisia käyttää. Panostamme vahvasti portaiden toimivuuteen ja kestävyyteen, jotta voit nauttia niistä rauhallisin mielin vuodesta toiseen.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi