Uutiset

1 maaliskuun 2024

Amatööriasennus vai ammattilaisen tekemä asennus?

Valinta on helppo

Kun on aika asentaa uudet portaat kotiisi, saatat miettiä, onko parempi tehdä se itse vai palkata ammattilainen. Tämä päätös voi vaikuttaa siihen, kuinka kauniit ja turvalliset portaat kodissasi ovat pitkällä aikavälillä. Vaikka amatööriasennus voi säästää rahaa lyhyellä aikavälillä, ammattilaisen tekemän asennuksen valinta on usein pitkän aikavälin viisas päätös.

Laadun ja turvallisuuden varmistaminen

Kun valitset ammattilaisen Westwood porrasrakentamiseen, voit olla varma korkealaatuisesta ja turvallisesta lopputuloksesta. Westwoodin yli 70-vuotinen historia ja laadukkuuteen keskittyvä strategia takaavat, että saat kauniit ja kestävät portaat kotiisi. Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi, mikä varmistaa sen, että lopputulos täyttää odotuksesi ja vaatimuksesi. Lisäksi Westwoodin henkilöstö osallistuu jatkuvasti kehitystyöhön ja kerää palautetta asiakkailta varmistaakseen, että tuotteet ja palvelut ovat aina parhaalla tasolla.

Ammattitaitoisen työn tulos

Vaikka Westwoodin tuotantolaitos hyödyntää automatisointia ja CNC-koneita, jokainen Westwood porras on silti käsityön tulos. Ammattitaitoiset puusepät tarkastavat ja viimeistelevät jokaisen puun yksityiskohdan ennen pintakäsittelyä, mikä takaa korkealaatuisen lopputuloksen. Näiden ammattilaisten huolellinen työskentely varmistaa, että portaat ovat turvallisia ja kestäviä käyttää vuodesta toiseen. Westwoodin laatuvarmistus tehdään myös samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin, jotta varmistetaan, että jokainen porras täyttää tiukat laatustandardit.

Valitsemalla ammattilaisen asentamaan porrasrakenteen kotiisi, voit siis olla varma siitä, että saat turvalliset ja laadukkaat portaat, jotka täyttävät odotuksesi sekä ulkonäön että toiminnallisuuden suhteen. Westwoodin pitkä historia ja ammattitaitoinen henkilöstö tuovat mukanaan varmuuden siitä, että saat parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Siksi valinta ammattilaisen tekemään asennukseen on helppo.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta