Uutiset

29 helmikuun 2024

Hanki laadukas asennus palveluksistamme

Palvelumme korkealaatuisessa asennuksessa

Westwood on pitkän historian omaava yritys, jonka yli 70-vuotinen kokemus on tehnyt meistä alan johtavan toimijan Porrasrakentamisen alalla. Asiakaskeskeisyys ja henkilöstön tyytyväisyys ovat tärkeimmät kulmakivet strategiassamme. Hankkiessasi asennuspalveluitamme voit olla varma, että saat laadukasta ja ammattitaitoista työtä.

Ymmärrämme, että portaiden on oltava sekä kauniita että turvallisia käyttää. Suunnittelemme jokaisen Westwood portaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi. Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme monipuoliset mallit ja materiaalivaihtoehdot takaavat sen, että jokainen löytää meiltä oman suosikkiportaansa.

Laatu on meille tärkeää

Laatu on Westwoodille yksi tärkeimmistä arvoista. Meille laatu tarkoittaa paitsi tuotteiden hyvää laatua myös tyytyväisiä asiakkaita. Pyrimme varmistamaan hyvän laadun monivuotisella kokemuksella, selkeillä rutiineilla ja henkilöstön kehitystyöllä. Käymme myös jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme yhdessä heidän kanssaan. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen valitsemiinsa portaisiin ja niiden asennukseen.

Vaikka käytössämme onkin automatisoituja tuotantolaitteita, jokainen Westwood porras on aina käsityön tulos. Jokainen puinen yksityiskohta kulkee ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Viimeinen laadunvarmistus tehdään samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin. Tämä taka tulle, että jokainen asiakkaamme saa juuri sellaiset portaat kuin on tilannut, ja ne vastaavat täysin hänen odotuksiaan.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi