Uutiset

28 helmikuun 2024

Enemmän kuin pelkkä asennuspalvelu – luota Westwoodiin

Westwood – suomalaisen porrastuotannon luotettava valinta

Westwood on Porrasrakentaminen-alan yritys, jolla on yli 70 vuoden kokemus porrastuotannosta ja joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja asiakaskeskeisestä toimintatavastaan. Yrityksen Uudenkaarlepyyn tehtaalla on valmistettu lähes 50 000 porrasta, jotka ovat sekä kauniita että turvallisia kotien sisustamiseen.

Westwoodin porrat ovat tyylikkäitä ja korkealaatuisia. Jokainen portaisto suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin se sopii täydellisesti tiettyyn tilaan ja sisustukseen. Valikoimastamme löytyy eri malleja ja materiaaleja, joita yhdistelemällä asiakkaamme voivat löytää juuri oman suosikkiportaansa.

Laatu on meille tärkeää

Laatu on Westwoodille yksi tärkeimmistä arvoista. Se tarkoittaa meille paitsi tuotteiden hyvää laatua myös tyytyväisiä asiakkaita. Pitkäaikainen kokemuksemme, selkeät rutiinimme ja kehitystyöhön osallistuva henkilöstö ovat tärkeitä tekijöitä hyvän laadun varmistamiseksi. Käymme myös jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme yhdessä heidän kanssaan.

Tuotantolaitoksemme on pitkälle automatisoitu, mutta jokainen Westwood-poras on käsityön tulos. Ammattitaitoiset puusepät työstävät jokaisen puun yksityiskohdan ennen pintakäsittelyä. Viimeinen laadunvarmistus tehdään samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin. Näin voimme taata asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen, josta he voivat nauttia vuosien ajan.

Luota Westwoodiin

Westwood on Suomessa tunnettu ja luotettava porrastuotevalmistaja, jonka palveluihin voit luottaa. Tarjoamme asiakkaillemme paitsi huippulaatuisia porrasratkaisuja myös asiantuntevan avun aloitteleville rakentajille. Olemme ylpeitä siitä, että sydämemme sykkii suomalaisten ja pohjoismaisten kotien sisustamiselle kauniilla ja turvallisilla portailla.

Jos haaveilet tyylikkäästä ja turvallisesta portaikosta kotiisi, luota Westwoodiin. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään juuri sopivan ratkaisun.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi