Uutiset

22 helmikuun 2024

Westwoodin asennuspalvelulla portaat ovat aina oikein asennettuja

Westwoodin portailla saat turvalliset ja tyylikkäät ratkaisut kotiisi

Westwood on tunnettu ja arvostettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia portaita kotisi tarpeisiin. Meillä on yli 70 vuoden kokemus porrastuotteiden valmistamisesta, ja olemme valmistaneet jo lähes 50 000 porrasta Uudenkaarlepyyn tehtaallamme. Laatu on perinteisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen yhdistelmä, ja tavoitteenamme on luoda kauniita ja turvallisia portaita suomalaisiin ja pohjoismaisiin koteihin.

Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi. Uskomme siihen, että jokaisessa kodissa on oma tarinansa, ja me haluamme auttaa sinua luomaan portailla tunnelman, joka sopii juuri sinun kotiisi. Valikoimastamme löytyy erilaisia malleja ja materiaaleja, ja yhdistelemällä niitä voit löytää juuri sinulle sopivan suosikkiportaasi. Olipa tyylisi sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen, meiltä saat portaat, jotka täyttävät kaikki tarpeesi ja odotuksesi.

Korkea laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille ykkösasioita

Laatu on meille tärkeä arvo, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Pyrimme takaamaan korkean laadun sekä tuotteissamme että palveluissamme. Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu, mutta jokainen portaamme on aina myös käsityön tulos. Ammattitaitoiset puusepät tarkastavat ja viimeistelevät jokaisen puuliuskan ennen pintakäsittelyä. Näin varmistamme, että jokainen porras on virheetön ja kestävä.

Työskentelemme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa vuoropuhelussa kehittääksemme tuotteitamme ja palvelujamme entistäkin paremmiksi. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme ylittää odotuksesi. Huolehdimme myös selkeistä rutiineista ja kehitystyöhön osallistuvasta henkilöstöstä, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista laatua ja palvelua.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi