Uutiset

9 helmikuun 2024

Laadukasta asennuspalvelua Westwoodilta

Laadukas Westwood

Westwood on alansa johtava yritys Porrasrakentamisen alalla, tarjoten asiakkailleen laadukkaita asennuspalveluita. Yli 70-vuotisen historian aikana olemme valmistaneet lähes 50 000 porrasta Uudenkaarlepyyn tehtaallamme. Westwoodin vahvuus perustuu pohjalaiseen käsityöperinteeseen ja nykyaikaiseen koneelliseen valmistukseen. Pyrimme tarjoamaan asiakaskeskeistä palvelua ja tyytyväisiä asiakkaita. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää niin tuotteissamme kuin asennuspalveluissamme.

Westwoodin asennuspalvelut ovat huippuluokkaa ja varmistavat, että jokainen porras on asennettu oikein ja turvallisesti. Kokeneet asentajamme suunnittelevat ja toteuttavat jokaisen asennuksen yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Huolellisesti valitsemamme materiaalit ja pintakäsittelyt takaavat, että jokainen Westwood porras on tyylipuhdas ja korkealaatuinen. Yhdistelemällä eri malleja eri materiaaleihin ja pintakäsittelyyn voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää oman suosikkiportaansa.

Asennuspalveluiden laadunvarmistus

Asennuspalveluiden laatu on meille erityisen tärkeää. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu ja hyödynnämme useita CNC-koneita, mutta jokainen Westwood porras on silti aina käsityön tulos. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen puinen yksityiskohta kulkee ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Viimeinen laadunvarmistus tehdään samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin.

Asennuspalveluidemme laadun takaavat ammattitaitoiset asentajamme, jotka varmistavat, että jokainen porras asennetaan oikein ja turvallisesti. Käytämme selkeitä rutiineja ja hyödynnämme monivuotista kokemustamme varmistaaksemme Westwoodin hyvän laadun. Kuuntelemme myös asiakkaidemme tarpeita ja toiveita, ja pyrimme kehittämään palveluitamme jatkuvasti asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista palvelua, josta voimme olla ylpeitä ja josta asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta