Uutiset

6 helmikuun 2024

Turvallisuus ensin: Porrasvalinnan merkitys

Mitkä portaat valitsen?

Porrasvalinta on tärkeä päätös, kun haluat taata kodin turvallisuuden ja samalla luoda tyylikkään sisustuksen. Westwoodin asiantuntijoina haluamme jakaa kanssasi hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita siitä, miten valitset oikeanlaiset portaat kotiisi.

Ensimmäinen askel on aina arvioida oma tarpeesi ja tilasi. Westwoodin valikoimasta löydät monipuoliset porrasmallit eri materiaaleissa ja designeissa. Sopivatko sinulle modernit teräsportaat vai perinteiset puuportaat? Entäpä lasiset portaikot? Kun tunnistat omat mieltymyksesi ja tilasi tyylin, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Kestävä ja laadukas suunnittelu

Kun olet valinnut haluamasi materiaalin portaisiin, on aika suunnitella niiden yksityiskohdat. Westwoodin porrasvalikoiman kaikki mallit suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopiviksi. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat mitat, askelmäärän ja kaiteiden muodot niin, että portaasi istuvat täydellisesti kotisi ilmeeseen. Huolellinen suunnittelu on tärkeää sekä mukavuuden että turvallisuuden kannalta.

Kaikki puutyöt ja yksityiskohdat valmistetaan Westwoodin tehtaalla käsityönä ammattitaitoisten puuseppien toimesta. Tämä tarkoittaa, että jokainen portaasi yksityiskohta käy läpi huolellisen valmistusprosessin, jossa laatu on aina ensisijainen tavoite. Viimeinen laadunvarmistus tehdään ennen kuin osat pakataan suojaaviin pakkauksiin.

Turvallisuus ja laatu Westwoodin portaissa

Westwood tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, ja turvallisuus on meille aina etusijalla. Kaikki portaamme suunnitellaan ja valmistetaan ylittämään kansainväliset turvallisuusstandardit. Käytämme vain kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja, jotta portaat kestävät aikaa ja käyttöä. Lisäksi jokaisella portaalla on oikeat mittasuhteet ja liukumattomat askelmat, jotka takaavat turvallisen käytön jokaisella askeleella.

Westwoodin osaava henkilöstö keskittyy jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseen ja parantamiseen asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Uskomme, että jatkuva vuoropuhelu asiakkaiden kanssa antaa meille parhaat mahdollisuudet tarjota entistä parempia ja turvallisempia portaikkoja. Westwoodin porras on kokonaisvaltainen huonekalu, joka luo turvallisuutta ja kauneutta kotiisi.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi