Uutiset

1 helmikuun 2024

Portaiden vaihto esteettömään ratkaisuun: Ratkaisuja erityisryhmille

Korkealaatuiset portaikot erityisryhmille

Westwood on pitkään tuottanut korkealaatuisia ja turvallisia portaita suomalaisille ja pohjoismaisille asiakkaille. Ymmärrämme, että esteettömyys on tärkeää erityisryhmille, kuten liikuntarajoitteisille tai ikääntyville. Siksi olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka tekevät portaista esteettömän ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon. Tässä artikkelissa esittelemme portaiden vaihdon esteettömään ratkaisuun ja tarjoamme käytännön vinkkejä, miten voit parantaa olemassa olevia portaitasi, jotta ne sopivat paremmin erityisryhmien tarpeisiin.

Esteettömyyden lisääminen portaiden suunnittelussa

Esteettömät portaat voivat tuoda turvallisuutta ja itsenäisyyttä erityisryhmille. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on portaiden suunnittelu, joka ottaa huomioon käyttäjien tarpeet. Hyvä suunnittelu voi koostua esimerkiksi selkeistä askelkorkeuksista ja käsijohteista, jotka tarjoavat tukea ja tasapainoa liikkumisen aikana. Lisäksi esteettömissä porteissa on usein erilaisia värimerkintöjä tai kohokuviointeja, jotka auttavat näkövammaisia erottamaan portaiden eri osat toisistaan.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta