Uutiset

26 tammikuun 2024

Portaiden suunnittelu: Aloitusopas

Westwood auttaa

Portaiden suunnittelu voi olla haastavaa, mutta oikein toteutettuna se lisää kodin kauneutta ja toimivuutta. Tässä aloitusoppaassa esittelemme sinulle muutamia tärkeitä vaiheita, joiden avulla voit suunnitella portaat, jotka sopivat täydellisesti tilaasi ja sisustukseesi.

1. Tilan ja mittojen määrittäminen

Portaiden suunnittelussa ensimmäinen askel on tarkastella tilaa, johon portaat tullaan sijoittamaan. Mittaa tarkasti sekä korkeus että leveys, jotta voit valita oikeanlaisen portaiden koon. Ota huomioon myös seinien, ovien ja muiden kiinteiden rakenteiden sijainti, jotta tiedät, kuinka paljon tilaa portaat vievät.

Kun tiedät tilan mitat, harkitse myös portaiden käyttötarkoitusta ja liikennemääriä. Jos portaat tulevat päivittäiseen käyttöön, niiden tulee olla kestävät ja turvalliset. Vierailevaa käyttöä varten voi keskittyä enemmän esteettisiin näkökohtiin.

2. Tyylin ja materiaalien valitseminen

Portaiden tyyli ja materiaalit vaikuttavat suuresti kodin kokonaisilmeeseen. Westwood tarjoaa laajan valikoiman erilaisia portaiden malleja ja materiaaleja, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Harkitse, haluatko modernin vai perinteisen ulkonäön portaillasi. Valitse sitten materiaali, joka sopii parhaiten sisustukseesi ja käyttötarkoitukseesi. Puu on klassinen ja tyylikäs valinta, kun taas teräs ja lasi voivat tuoda modernia ilmettä. Pintakäsittelyllä voit myös antaa portaille oman persoonallisen ilmeen.

3. Ammattilaisen apu suunnittelussa

Portaiden suunnittelu voi olla monimutkaista, ja siksi ammattilaisen apu voi olla kullan arvoista. Westwoodin kokeneet suunnittelijat auttavat sinua valitsemaan oikeat mitat, materiaalit ja yksityiskohdat, jotta portaistasi tulee juuri sellaiset kuin haluat.

Kun olet tehnyt päätöksen portaiden tyylistä ja materiaaleista, voit ottaa yhteyttä Westwoodiin ja varata ajan suunnittelukäynnille. Suunnittelija käy kanssasi läpi suunnitelmia ja tarjoaa sinulle tarkat hintatiedot. Westwoodin ammattitaitoinen tiimi valmistaa portaat huolellisesti ja toimittaa ne suoraan kotiisi valmiiksi asennettuna.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta