Uutiset

5 tammikuun 2024

Miten Westwood erottuu kilpailijoistaan porrasrakentamisessa

Mitä tekee Westwoodista erottuvan muiden porrasrakentajien joukosta?

Kun tarkastelemme porrasrakentamista markkinassa, on selvää, että Westwood erottuu kilpailijoistaan monin tavoin. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on heidän vankka kokemuksensa ja maineensa alalla. Yli 70-vuotisen historian aikana Uudenkaarlepyyn tehtaalla valmistetut lähes 50 000 porrasta ovat todiste Westwoodin vahvuudesta ja ammattitaidosta. Laatu, josta heidät tunnetaan, on seurausta pohjalaisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen yhdistelmästä.

Westwoodin vahvuudet eivät rajoitu ainoastaan tuotteiden laatuun. Yritys panostaa vahvasti myös asiakaskeskeisyyteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen. Westwoodin sitoutuminen tarjota laadukkaita ja tyylikkäitä portaita pohjoismaisiin koteihin on sydämenasia. Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää juuri oman suosikkiportaansa. Westwood haluaa tarjota kauniita ja turvallisia portaita, jotka ovat paitsi käytännöllisiä, myös sisustuksellinen elementti kodissa.

Laadun merkitys Westwoodille

Laatu on Westwoodille avainasia, niin tuotteiden laadun kuin asiakastyytyväisyydenkin kannalta. Heidän tavoitteenaan on tuottaa hyvin valmistettuja ja kestäviä portaita, jotka tarjoavat turvallisuutta ja tyylikkyyttä kotiin. Useiden vuosien kokemuksella, selkeillä rutiineilla ja sitoutuneella henkilöstöllä Westwood varmistaa tuotteidensa laadun. Koko prosessi on huolellisesti suunniteltu ja valvottu alusta loppuun varmistaen korkeat standardit jokaisen tuotteen kohdalla.

Westwood ei tyydy tähän, vaan he myös kuuntelevat asiakkaitaan ja tekevät jatkuvaa kehitystyötä. Asiakkaiden kanssa käyty vuoropuhelu ja palautteen huomioon ottaminen on keskeinen osa yrityksen toimintaa. Westwood pyrkii kehittämään tuotteitaan ja palvelujaan jatkuvasti asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tällä tavoin he varmistavat, että tuotteet ovat aina ajan tasalla ja vastaavat asiakkaiden odotuksia.

Käsityön ja koneellisen valmistuksen yhdistelmä

Vaikka Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu ja siellä on useita CNC-koneita, Westwood porras on aina käsityön tulos. Ammattitaitoiset puusepät käsittelevät jokaisen puun yksityiskohdan ennen pintakäsittelyä varmistaen korkean laadun. Käsityön ja koneellisen valmistuksen yhdistelmä antaa tuotteille uniikin ja tyylikkään ilmeen, joka erottaa ne kilpailijoistaan.

Jokainen Westwood porras valmistetaan huolella ja vankalla ammattitaidolla. Viimeinen laadunvarmistus suoritetaan samalla kun osat pakataan suojaaviin pakkauksiin takatakseen, että jokainen porras täyttää heidän korkeat standardinsa. Tämä on yksi niistä tekijöistä, jotka tekevät Westwoodista luotettavan ja suositellun porrasrakentajan.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi