Uutiset

28 joulukuun 2023

Asiakaskeskeinen lähestymistapa porrasrakentamisessa

Asiakaskeskeisyys – avain menestykseen porrasrakentamisessa

Porrasrakentamisessa menestyminen edellyttää yritykseltä vahvaa asiakaskeskeistä lähestymistapaa. Westwoodin menestys perustuu pitkälti asiakaslähtöiseen strategiaan, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivia tyylikkäitä ja turvallisia portaita. Tämän lähestymistavan avulla olemme pystyneet valmistamaan yli 50 000 porrasta yli 70-vuotisen historiansa aikana.

Asiakaskeskeisyys tarkoittaa meille sitä, että keskitymme kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja toiveita. Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi. Uskomme vahvasti siihen, että tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden valita eri malleista, materiaaleista ja pintakäsittelyvaihtoehdoista, voimme varmistaa sen, että jokainen löytää juuri oman suosikkiportaansa. Tämä lähestymistapa on auttanut meitä luomaan uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa laatua ja yksilöllisyyttä.

Laadukas käsityö ja nykyaikainen koneellistaminen

Vaikka Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu ja siellä on useita CNC-koneita, jokainen Westwood porras on silti aina käsityön tulos. Laadukas käsityö on yksi toimintamme kulmakivistä, ja jokainen puinen yksityiskohta kulkee ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Tällä tavoin varmistamme sen, että jokainen valmistamamme porras on tyylipuhdas ja korkealaatuinen.

Laatu tarkoittaa meille kuitenkin enemmän kuin vain tuotteiden hyvää laatua – se tarkoittaa myös asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Siksi panostamme myös henkilöstön tyytyväisyyteen ja kehitystyöhön. Monivuotisella kokemuksella, selkeillä rutiineilla ja henkilöstön osallistumisella varmistamme Westwoodin hyvän laadun. Olemme ylpeitä siitä, että olemme pohjalaisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen yhdistelmä.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi