Uutiset

26 joulukuun 2023

Westwoodin valikoiman esittely: eri mallit, materiaalit ja pintakäsittelyt

Westwoodin valikoima

Westwoodin valikoima porrasratkaisuja tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja erilaisiin kotien sisustustarpeisiin. Yrityksen yli 70-vuotisen historian aikana on valmistettu lähes 50 000 porrasta Uudenkaarlepyyn tehtaalla, ja tämä vankan kokemuksen tuoma osaaminen näkyy jokaisessa valmistetussa portaat. Westwoodin laadun takana on ainutlaatuinen yhdistelmä pohjalaisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen parhaita puolia.

Jokainen Westwood porras suunnitellaan yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi, joten käyttäjällä on mahdollisuus valita juuri omaan tyyliin sopiva porrasmalli. Olipa kyseessä moderni skandinaavinen koti tai perinteisempi sisustus, Westwoodin valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Westwoodin valikoimaan sisältyy erilaisia malleja, materiaaleja sekä pintakäsittelyitä, jotka mahdollistavat juuri oikean tunnelman luomisen kotiin.

Porrasmallit

Westwoodin valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia porrasmalleja, jotka tarjoavat vaihtoehtoja eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Yrityksen ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat valitsemaan juuri oikean mallin kotiin ja huomioimaan tilan erityispiirteet. Riippumatta siitä, halutaanko moderneja teräksisiä portaita vai klassisia puuporrasratkaisuja, Westwoodin valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Mikäli kaipaat modernia ja minimalistista ilmettä kotiisi, Westwood tarjoaa vaihtoehtoja, jossa yhdistyy teräksen keveys ja tyylikkyys. Teräskiipeilyet kruunaavat modernin sisustuksen ja tuovat tilaan raikasta ilmettä. Puuporrasratkaisut puolestaan ovat ajaton valinta, joka sopii niin vanhaan perintötaloon kuin moderniin kaupunkikotiin. Westwoodin valikoimasta löytyy myös vaihtoehtoja lasikaiteiden ystäville, joita voidaan hyödyntää luomaan avaraa ja valoisa tunnelmaa kotiin.

Materiaalit ja pintakäsittelyt

Westwoodin valikoimassa on tarjolla lukuisia eri materiaalivaihtoehtoja ja pintakäsittelyitä, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkiportaansa. Laatu on Westwoodille tärkeää, joten kaikki materiaalit ja pintakäsittelyt ovat huolella valittuja ja kestäviä.

Puuporrasratkaisuissa on tarjolla laaja valikoima eri puulajeja ja värejä, joiden avulla porrasmalli voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teräksiipeilyt ovat valittavissa eri viimeistelyillä, kuten kiiltävällä tai mattapintaisella vaihtoehdolla. Lisäksi lasikaiteiden materiaalit ja viimeistelyt voidaan räätälöidä täyttämään kaikki sisustustarpeet.

Tietyissä pintakäsittelyissä voi olla mahdollista valita myös erilaisia värivaihtoehtoja, jotta porrasmalli voidaan täysin integroida kotisi värimaailmaan. Westwoodin valikoimasta löytyy myös vaihtoehtoja, joissa yhdistetään erilaisia materiaaleja, kuten esimerkiksi puuta ja terästä, luoden mielenkiintoisia kontrasteja ja visuaalisia elementtejä.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi