Uutiset

22 joulukuun 2023

Westwoodin portaiden kestävyys ja luotettavuus

Portaiden suunnittelu yksilöllisiin tarpeisiin

Westwoodin portaat tarjoavat laadukkaan ja yksilöllisen ratkaisun kodin sisustus- ja turvallisuustarpeisiin. Ymmärrämme, että portaiden tulee paitsi näyttää kauniilta myös olla käytännöllisiä ja turvallisia käyttää. Siksi jokainen Westwoodin porras suunnitellaan huolellisesti yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi.

Asiakaskeskeisyys on yksi Westwoodin keskeisistä arvoista. Olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen asiakas ansaitsee saada juuri omiin tarpeisiinsa sopivat portaat. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kuunnellen heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaiset materiaalit, muodot ja pintakäsittelyt. Haluamme taata, että jokainen Westwoodin porras on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja toimivuutta, joka ilahduttaa asiakasta vuodesta toiseen.

Puusepän käsityötä ja modernia teknologiaa

Westwoodin portaat ovat tyylipuhtaita ja korkealaatuisia. Vaikka tuotantolaitoksemme on pitkälle automatisoitu ja siellä hyödynnetään useita CNC-koneita, jokainen Westwoodin porras on aina käsityön tulos. Puun yksityiskohdat kulkevat ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Tämä takaa, että jokainen porras on ainutlaatuinen ja tarkasti viimeistelty.

Käytämme moderneja valmistustekniikoita ja -materiaaleja, mutta emme koskaan tingi käsityön laadusta. Puusepän käsityöperinne on syvästi juurtunut Westwoodin brändiin, ja se näkyy jokaisessa valmistamassamme portaassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn. Tällä tavalla jokainen Westwoodin porras on kestävä, kaunis ja turvallinen valinta kotiin.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta