Uutiset

21 joulukuun 2023

Westwoodin porrasrakentamisen historia ja perinteet

Westwoodin porrasrakentamisen historia

Westwoodin porrasrakentamisen historia ulottuu yli 70 vuoden taakse. Uudenkaarlepyyn tehtaalla on valmistettu lähes 50 000 porrasta, mikä osoittaa yhtiön vahvan aseman alalla. Westwoodin tunnettu laatu perustuu pohjalaiseen käsityöperinteeseen ja nykyaikaiseen koneelliseen valmistukseen. Yhdistämällä nämä kaksi tekniikkaa yhtiö pystyy luomaan tyylipuhtaita ja korkealaatuisia portaita, jotka sopivat jokaiseen tilaan ja sisustukseen.

Tarjoamme yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja, joiden avulla jokainen asiakas voi löytää juuri oman suosikkiportaansa. Voit valita eri mallien ja materiaalien välillä sekä päättää pintakäsittelyn yksityiskohdista. Tavoitteenamme on tarjota kauniita ja turvallisia portaita, jotka täyttävät vaativimmankin asiakkaan tarpeet.

Porrasrakentamisen perinteet

Porras ei ole vain huonekalu, vaan myös tärkeä osa kodin sisustusta ja toimivuutta. Westwoodin porrasrakentamisen perinteet perustuvat laatuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Yli vuosikymmenen kokemuksella ja selkeillä rutiineilla varmistamme, että jokainen valmistamamme porras täyttää korkeat standardit.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua heidän kanssaan. Tämä auttaa meitä kehittämään tuotteitamme ja palvelujamme asiakaslähtöisesti. Westwoodin tuotantolaitos on pitkälle automatisoitu ja käytössämme on useita CNC-koneita, mutta jokainen porras on silti aina käsityön tulos. Ammattitaitoiset puusepät viimeistelevät jokaisen puuhun liittyvän yksityiskohdan ennen pintakäsittelyä. Näin voimme taata laadun ja kestävyyden jokaisessa porrasrakenteessa.

Tulevaisuuden suunta

Westwoodin tavoitteena on jatkuvasti kehittää tuotteitaan ja prosessejaan. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme tarjoamaan yhä parempia ratkaisuja. Pyrimme myös kehittämään ympäristöystävällisempiä valmistusmenetelmiä ja materiaaleja, jotta voimme edistää kestävää kehitystä alallamme.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi