Uutiset

19 joulukuun 2023

Westwoodin asiantuntijoiden vinkit onnistuneeseen porrasprojektiin

Onnistuneen porrasprojektin suunnittelu ja valmistelu

Onnistunut porrasprojekti vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Ensimmäinen askel on määrittää projektin tavoitteet ja tarpeet. Mitkä ovat porrasrakentamisen päämäärät ja millaiset portaat sopivat parhaiten kyseiseen tilaan? Westwoodin asiantuntijat tuntevat paitsi asiakaskeskeisyyden myös sisustusalan trendit ja asiantuntemuksen, joten he ovat oikea valinta projektin suunnittelun avuksi.

Porrasprojektin suunnitteluvaiheessa on otettava huomioon tilan mitat, asiakkaan toiveet ja budjetti. Westwoodin porrasvalikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia malleja ja materiaaleja, joten voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sopivat portaat, jotka täyttävät paitsi visuaaliset vaatimukset myös turvallisuusstandardit.

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen valmistus

Jokainen Westwood porras on tyylipuhdas ja korkealaatuinen. Tämä saavutetaan muun muassa käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja ammattitaitoista valmistusta. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan oikeat materiaalit ja pintakäsittelyvaihtoehdot vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Westwoodilla yhdistyvät pohjalainen käsityöperinne ja nykyaikainen koneellinen valmistus. Vaikka tuotantolaitos on automatisoitu ja käytössä on useita CNC-koneita, jokainen Westwood porras on aina käsityön tulos. Jokainen puinen yksityiskohta kulkee ammattitaitoisten puuseppien käsien kautta ennen pintakäsittelyä. Tämä tarkoittaa, että jokainen porras on yksilöllisesti valmistettu ja viimeistelty laadunvarmistuksen läpikäytyään. Westwoodin asiantuntijat valvovat jokaista vaihetta tarkasti varmistaen, että jokainen porras täyttää korkeat laatustandardit.

Laatu tarkoittaa meille myös tyytyväisiä asiakkaita. Westwoodin monivuotinen kokemus, selkeät rutiinit ja kehitystyöhön osallistuva henkilöstö varmistavat hyvän laadun ja asiakastyytyväisyyden. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme yhdessä heidän kanssaan. Asiakas on meille tärkein ja haluamme taata heille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asennus ja jälkihoito

Porrasprojekti ei pääty valmistusvaiheeseen. Westwoodin asiantuntijat auttavat myös asennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat Westwoodin tuotteet ja niiden oikeanlaisen asennuksen. Heidän avullaan varmistetaan, että portaat on asennettu oikein ja ne toimivat optimaalisesti.

Jälkihoito on myös tärkeä osa onnistunutta porrasprojektia. Westwoodin asiantuntijat antavat asiakkaillemme ohjeita portaiden oikeanlaisesta käsittelystä ja ylläpidosta. Laadukkaat materiaalit ja valmistustekniikka takaavat, että portaat kestävät pitkään, mutta oikeanlaisella hoidolla ne säilyttävät alkuperäisen loistonsa vielä pidempään.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi