Uutiset

15 joulukuun 2023

Westwoodin ainutlaatuinen lähestymistapa porrasrakentamiseen

Porrasrakentamisen perusteet

Porrasrakentaminen on tärkeä osa kodin sisustamista ja turvallisuuden takaamista. Westwood on vuosien saatossa noussut alansa johtavaksi toimijaksi, ja haluamme tässä artikkelissa jakaa tietoa ainutlaatuisesta lähestymistavastamme porrasrakentamiseen. Ensimmäisenä porrasrakentamisen perusteista on tärkeää ymmärtää, että jokainen porrastyyppi tulee suunnitella yksilöllisesti tilaan ja sisustukseen sopivaksi.

Westwoodilla uskomme, että kauniiden ja turvallisten portaiden tulee olla huonekaluja, jotka kestävät aikaa. Siksi panostamme laatuun ja tyylikkääseen suunnitteluun jokaisessa porrasprojektissa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden yhdistellä erilaisia malleja, materiaaleja ja pintakäsittelyjä luodakseen juuri heidän tarpeisiinsa sopivan lopputuloksen.

Laatu on meille kunnia-asia

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä valitsemaansa Westwood-porraskokonaisuuteen. Henkilöstömme panostaa vuosi toisensa jälkeen täydellisten rutiinien, kehitystyön ja asiakkaiden kanssa käydyn vuoropuhelun kautta parantaakseen edelleen palvelujamme ja tuotteitamme.

Se, että tuotantolaitoksemme on pitkälle automatisoitu ja meillä on käytössämme erilaisia CNC-koneita, ei tarkoita sitä, että jokainen porras olisi pelkän koneen tekemä. Westwoodin porras on aina käsityön tulos. Ammattitaitoiset puuseppämme paneutuvat huolella jokaiseen puiseen yksityiskohtaan ennen pintakäsittelynä, ja viimeinen laadunvarmistus tehdään ennen osien pakkaamista.

Yhteenvetona voimme sanoa, että Westwoodin ainutlaatuinen lähestymistapa porrasrakentamiseen yhdistää pohjalaisen käsityöperinteen ja nykyaikaisen koneellisen valmistuksen asiakaskeskeisyyteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen perustuvaan strategiaan. Tämä mahdollistaa kauniiden ja turvallisten portaiden suunnittelun ja valmistuksen yksilöllisesti jokaiseen tilaan sopivaksi. Laatu on meille kunnia-asia, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta