Uutiset

15 lokakuun 2023

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu – Luovuutta ja tarkkuutta portaiksi

Tervetuloa Westwoodin 3D-suunnittelutyökalun maailmaan

Tervetuloa tutustumaan Westwoodin uusimpaan innovaatioon – 3D-suunnittelutyökaluun! Westwood on pitkän linjan porrasrakentaja, joka tunnetaan laadukkaista portaiden rakentamisesta. Teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme toimintaamme ja tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen portaiden suunnittelussa ja rakentamisessa.

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu on luotu juuri sinun tarpeitasi varten. Tämä työkalu yhdistää luovuuden ja tarkkuuden portaiksi – se mahdollistaa uudenlaisen, interaktiivisen ja visuaalisen lähestymistavan portaiden suunnitteluun. Lue eteenpäin oppiaksesi tarkemmin tästä ainutlaatuisesta työkalusta ja siitä, miten se voi hyödyttää sinua ja projektejasi.

Luovuutta suunnitteluun

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu antaa sinulle mahdollisuuden päästää luovuutesi valloilleen. Voit kokeilla erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja ja nähdä niiden vaikutuksen reaaliajassa. Tämä auttaa sinua visualisoimaan ideoitasi paremmin ja löytämään juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Voit valita erilaisia materiaaleja, värejä, koristeita ja mittasuhteita – vain mielesi on rajana.

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla eri porrastyyppejä ja muotoja. Voit suunnitella perinteisiä suoria portaita tai antaa mielikuvituksesi lentää ja luoda ainutlaatuisia, kaarevia tai kierreportaita. Näet heti, miten erilaiset vaihtoehdot vaikuttavat kokonaisuuteen ja voit tehdä päätöksiä sen pohjalta.

Tarkkuutta yksityiskohtiin

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu tarjoaa myös tarkkuutta ja yksityiskohtia suunnitteluun. Voit zoomata kuvaan ja tutkia jokaista yksityiskohtaa läheltä. Näet reaaliajassa, miten erilaiset koristeet, kaiteet ja askelmien muodot vaikuttavat portaiden ulkonäköön. Pystyt tarkastelemaan portaita eri kulmista ja varmistumaan siitä, että ne sopivat täydellisesti ympäristöönsä.

Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu ei tarjoa vain visuaalista tarkkuutta, vaan myös teknistä tarkkuutta. Sen avulla voit mitata tarkasti portaiden korkeudet, syvyydet ja leveydet. Voit tehdä muutoksia mittoihin ja nähdä välittömästi, miten ne vaikuttavat portaiden rakenteeseen. Näin varmistat, että portaat ovat paitsi kauniit, myös toimivat ja turvalliset käyttää.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän näyttää sinulle, miten Westwoodin 3D-suunnittelutyökalu voi tehdä portaiden suunnittelusta luovaa ja tarkkaa. Laadukkaat portaat ovat vain muutaman askeleen päässä!

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta