Uutiset

15 lokakuun 2023

Millainen materiaali valita porrasremonttiin?

Millainen materiaali valita porrasremonttiin?

Miksi porrasremontti on tärkeää?

Westwood on johtava porrasrakentamisen yritys, joka tarjoaa laadukkaita portaita asiakkaille. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa yksilöllisiä porrasremontteja, jotka parantavat kodin toimivuutta, turvallisuutta ja ulkonäköä. Porrasremontti on investointi, joka lisää kiinteistön arvoa ja tarjoaa paremman käyttökokemuksen. Kun päätät uusia portaat, yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, millaisesta materiaalista ne tulisi valmistaa.

Massiivipuu – perinteisen eleganssin symboli

Westwood suosittelee omassa porrasremontissamme usein massiivipuuta, sillä se on aito ja kestävä materiaali. Massiivipuulla on pitkäikäinen kauneus, joka sopii täydellisesti pitkän aikavälin investointiin. Puu tuo tilaan lämpöä ja luonnetta, ja sen rakenne tarjoaa vankan ja kestävän tunteen jokaiselle askelmalle. Massiivipuuporras on myös helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, joten se sopii monenlaisiin koteihin.

Massiivipuidun edut ulottuvat myös huoltamisen helppouteen. Sen pintakäsittely mahdollistaa naarmujen ja kulutuksen korjaamisen – joten portaat pysyvät kauniina vuosien ajan. Massiivipuu on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on uusiutuva materiaali. Kun valitset massiivipuun porrasremonttiisi, teet samalla vastuullisen valinnan kestävän tulevaisuuden puolesta.

Laminaatti – käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä

Laminaatti on toinen suosittu materiaalivaihtoehto porrasremontissa, jolla on omat erityispiirteensä. Laminaatista valmistetut portaat tarjoavat suuren valikoiman värejä ja kuvioita, jotka tuovat raikkautta ja persoonallisuutta kotiisi. Voit valita laminaatin, joka jäljittelee luonnollista puuta, tai valita moderneja ja rohkeita väriyhdistelmiä, jotka ilmentävät omaa tyyliäsi.

Laminaatin etuna on sen erinomainen kestävyys ja helppohoitoisuus. Laminaattiporras on hyvin kulutusta kestävä, joten se säilyttää ulkonäkönsä pidempään. Laminaatti on myös naarmuuntumaton ja se kestää kosteutta, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon esimerkiksi lapsiperheiden koteihin. Me Westwoodilla autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan laminaattimallin, joka täyttää kaikki toiveesi.

Valitse parhaat portaat kotiisi

Porrasremontti on tärkeä päätös, joka vaikuttaa kodin toimivuuteen, turvallisuuteen sekä ulkonäköön. Valitsemalla oikeanlaisen materiaalin voit taata pitkäikäiset ja laadukkaat portaat, jotka kestävät aikaa ja antavat kodillesi uuden ilmeen. Westwoodin ammattitaitoinen tiimi tarjoaa sinulle asiantuntija-apua ja ohjausta materiaalivalinnassa, jotta voit tehdä parhaan päätöksen omalle kodillesi. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi portaat!

Arkisto

Olemme sinua varten!

Chattaa, soita, lähetä sähköpostia
tai lähetä tiedustelusi tästä.

Yhteystiedot Pyydä tarjous Tilaa tuotteita verkkokaupasta Kerro mielipiteesi