Över 50 000 nöjda kunder

4.4
Rated 4.4 out of 5
Erinomainen65%
Hyvä23%
Keskivertoinen6%
Huono2%
Erittäin Huono4%
 

Portaiden vaihto

Rated 5 out of 5
23 mars, 2021

Sivuilta köytyvä suunnittelu-ohjelma on hyvä. Helpottaa ja nopeuttaa projektia.
Asennus meni hyvin päivässä, mutta seinä kädensijan asennukseen tuli ensin väärät osat.
Meitä ei haitannut.

Mika Parjanen

Furuladan, Nedervetil

Rated 5 out of 5
23 mars, 2021

Hela processen från beställning till montering gick väldigt smidigt. Vår trappa monterades på en dag och slutresultatet blev väldigt bra. Montören var väldigt sakkunnig. Trappan, förutom den snygga finishen, känns även väldigt stabil. Överlag en mycket positiv erfarenhet, och jag kan varmt rekommendera Westwood som trappleverantör.

Jonas Furu

Mökkiportaat

Rated 5 out of 5
23 mars, 2021

Kerralla oikein ja päivässä paikoilleen – siististi.

J. Vanhala

Hyvä suoritus

Rated 5 out of 5
23 mars, 2021

Portaiden osto oli aluksi pikkaisen vaikeaa, mutta kun paikalla käynti saatiin järjestymään, niin kaikki meni hienosti loppuun asti.

Riku Martikainen

Villa Hagman L-trappa

Rated 5 out of 5
23 mars, 2021

Hej,
vi beställde en L-trappa från er och har fått den installerad. Vi är mycket nöjd med betjäningen vi fått av er. Tiden från beställning till leverans hölls enligt överenskommelse. Under montering så saknades några delar och dessa fick vi levererade till vår adress. Själva trappan är vi mycket nöjd med. Den var enkel att montera och snygg blev den. Stort tack! Vi kommer med gott samvete rekommendera Westwood till andra som behöver en snygg och bra trappa till ett bra pris.

Simon Hagman

 

 

”Vi är jättenöjda! Den blev till och med bättre än vi vågat hoppas! Trappan är väldigt välgjord och stabil och har precis den minimalistiska känslan vi sökte. Man ser också att den är framtagen med minsta lilla detalj i åtanke och jag hittar inget som jag i efterhand skulle gjort annorlunda. Den är helt perfekt!” – Sandra S.

 

 

 

 

 

”Den blev superfin! Vi är så nöjda med den!” – Villa Holtkamp